Dit zeggen onze klanten:

“De Cryo behandeling is een grote stap vooruit, de van zichzelf al zeer goed klinkende luidsprekerkabel Supra Sword is nu veel opener en directer. Het laag loopt heel gemakkelijk door en heeft meer power; ook de controle is toegenomen. Maar belangrijker nog: ik heb nu meer klank in het diepste laag je hoort nu echt het vel van de drum. Het geluidsbeeld is ook groter geworden, iets breder en zeker een meter dieper. Ruimte en akoestiek, super gewoon. De beleving is groter geworden. De plaatsing van instrumenten en stemmen is indrukwekkend: schoon; alles precies op z’n plaats, achtergrondzangers zijn honderd procent te volgen. Ook alle akoestische informatie is los van elkaar, alles hoor je langzaam opkomen en wegsterven. Gitaren zijn sneller geworden en bij een viool hoor je meer hout. Op het eerste gehoor na de behandeling leek het hoog wat minder, maar na wat langer geluisterd te hebben is het hoog nu totaal zonder scherpte (net als het midden) en dat was even wennen. Conclusie: opener, sneller groter ronder en dieper laag meer rust. Ik vind het een grote aanrader.”
- JaapOver Cryo behandeling van kabels
“Ik zou je nog laten weten hoe mijn NBS Sthinger interlink klinkt na de cryo behandeling. Allereerst is er qua stugheid niets veranderd. Wat wel veranderd is aan de interlink, is de geluidskwaliteit. In vergelijking met een onbehandelde interlink klinkt de muziek nu meer homogeen, met meer detail weergave, met meer uitklinken van de instrumenten. Wat verder opvalt dat de muziek  vloeiender klinkt. De NBS Sthinger is een instapkabel van NBS, maar dankzij een cryo behandeling van 75 euro speelt deze instapinterlink ruim boven zijn prijsklasse. Ik laat zeker in de toekomst meer kabels cryo behandelen.”
- Jacquesover Cryo behandeling van kabels

“Ik wilde even mijn bevindingen met de QS Lagerolie met je delen. Om te beginnen is het verschil en dus de verbetering bizar! “Zwart” wordt zwarter, het klinkt allemaal opener en dynamischer. Zoals JH al aangaf is het schoonmaken van het lager een tijdrovende klus, maar wel één die de moeite waard is. Ik hoor meer rust, de openheid is, zoals ik al zei bizar. Het is een “Lingo”-verschil bijna! Ik kan iedereen met een LP 12 of andere goede platenspeler deze olie aanraden. Deze olie verdient het bekender te worden!”

- Arjanover QS audio lagerolie TTO

“Het is verbluffend om te ervaren wat voor effect deze olie heeft op de weergave kwaliteit. Het schoonmaken heeft wel enige tijd gekost. Het heeft mijn luisterhobby een flinke impuls gegeven. Het is een enorme verbetering qua rust en detaillering.  Ik heb nog niet heel veel kunnen luisteren maar ga dit nu veel meer  doen.”

- Jeroenover QS audio lagerolie TTO